EXPERTISES

Géén wachttijd - direct een afspraak !

Expertise onderzoek

Een Neuropsychologisch Expertise Onderzoek (NPEO) vindt meestal plaats in opdracht van een instantie, bijv. een verzekeraar, een letselschadebureau, een advocatencollectief, een arbeidsreintegratieorganisatie of een Rechtbank. 
Bij een NPEO gaat het om een onafhankelijke en objectieve beoordeling van de eventuele gevolgen van mogelijk hersenletsel door een beroerte, ziekte of ongeluk. De vraagstelling aan de neuropsycholoog is doorgaans te onderzoeken in hoeverre iemand mentale schade heeft geleden en/of (nog) in staat is om te werken.

Procedure

Zodra wij een opdracht met vraagstelling en dossierinformatie ontvangen, maken wij direct een onderzoeksafspraak met betrokkene. Op verzoek van opdrachtgever is het mogelijk het onderzoek bij mensen thuis af te nemen; dit kan in sommige situaties meerwaarde hebben. 
Binnen 2 weken na de onderzoeksafspraak hebben wij de conceptrapportage of het concept deskundigenbericht (Rechtbank) gereed. De onderzoeksbevindingen worden op heldere wijze weergegeven en de door de opdrachtgever gestelde vragen worden gemotiveerd beantwoord. Alle test- en vragenlijstgegevens, als ook de geraadpleegde literatuur, worden als bijlagen toegevoegd.

Klik hier voor informatie over de Richtlijnen, onze Tarieven en Opdrachtgevers.

  • Beroerte of CVA
  • Traumatisch hersenletsel
Copyright 2018
NEURO-PSY | Provincialeweg 44 | 5503 HG VELDHOVEN