"Onze grootste overwinning is niet dat we nooit falen,
maar dat we telkens als we struikelen weer opstaan"

- Confucius -

Marieke Vlugter

Na het VWO en de Pedagogische Academie begon ik in 1984 als leerkracht in het Speciaal Onderwijs. Met heel veel plezier heb ik ruim 10 jaar kinderen en ouders begeleid voor wie de leer- en gedragsontwikkeling een hobbelig pad was. Gegrepen door dit mooie werk ben ik Orthopedagogiek gaan studeren en daarna klinische Neuropsychologie; in beide richtingen ben ik cum laude afgestudeerd. 
In 2003 ben ik mijn eigen praktijk in jeugdzorg begonnen en in 2009 heb ik de GZ-opleiding afgerond en de BIG-registratie verkregen. Naast mijn werk in de reguliere zorg vond ik een nieuwe uitdaging in het verrichten van expertiseonderzoeken, zowel bij kinderen als bij volwassenen. In 2013 heb ik de juridische opleiding tot Gerechtelijk Deskundige voltooid wat leidde tot de LRGD registratie. In 2016 heb ik afscheid genomen van de reguliere zorg en mij verder gespecialiseerd in de neuropsychologische expertisediagnostiek. 
In mijn werk streef ik een zo laagdrempelig mogelijke, efficiënte dienstverlening na. De locatie in Veldhoven, het Medisch Expertise Centrum de Kempen (MECK), is mijn thuishaven. In dit pand werk ik inmiddels al 15 jaar met veel plezier.

  
Copyright 2018
NEURO-PSY | Provincialeweg 44 | 5503 HG VELDHOVEN