NEURO-FIT

Momenteel zijn hiervoor geen mogelijkheden

NEURO-FIT

Beter in uw vel ? Doe een NEURO-FIT training, onder begeleiding van neuropsycholoog Marieke Vlugter.
Het doel van de training is FIT worden, FIT zijn en vooral FIT voelen, waardoor u meer aan kunt. Het gaat in deze trainingen om Denken, Doen en Durven. Juist de combinatie van lichamelijke - en cognitieve uitdagingen maken de trainingen uiterst effectief. 
NEURO-FIT kent 3 trainingsprogramma's: een thuis-training en twee buitenland-trainingen. De thuis-training duurt 5-6 weken en vindt plaats in uw eigen thuisomgeving, met ondersteuning van een ‘maatje’ die u zelf uitkiest, bijvoorbeeld uw partner, vriend(in), zoon/dochter. De buitenland-trainingen duren 7 of 10 dagen en vinden plaats in de Zwitserse natuur; u verblijft in een prachtig bergchalet. Ook bij deze trainingen mag u een maatje meenemen.

Afhankelijk van uw mogelijkheden en vorderingen, traint u 5 x per week, variërend van 1-4 uur.
De lichamelijke oefeningen hebben tot doel uw uithoudingsvermogen te vergroten; dit gebeurt op een hometrainer en door te (berg)wandelen. De cognitieve oefeningen hebben tot doel uw hersenfuncties te trainen; dit gebeurt met het Cogmed-computerprogramma.
U verlegt uw grenzen en zorgt voor een actieve en positieve inzet; ik begeleid, motiveer en zorg voor alles wat nodig is!

Meer weten over de Mogelijkheden, Kosten en Vergoedingen ?

Copyright 2018
NEURO-PSY | Provincialeweg 44 | 5503 HG VELDHOVEN