NEURO-FIT

Mentaal & Fysiek

Algemeen

Onze NEURO-FIT trainingsprogramma’s richten zich op het verbeteren van de energetische belastbaarheid; fit worden, zijn en voelen in brede zin is het gezamenlijk doel !
Het gaat in onze trainingen om Denken, Doen en Durven. De combinatie van het dagelijks een uurtje trainen van zowél de hersenfuncties áls de hart/longfunctie áls de psychologische interpretatie maken deze trainingen uiterst effectief.
U werkt aan het verleggen van uw grenzen, wij begeleiden u daarbij in alle opzichten.

Voor wie

Iedereen die gemotiveerd is om zichzelf te verbeteren, kan zich aanmelden voor een training. Onze trainingsprogramma's zijn onder andere effectief :
•   Na hersenletsel door ongeluk of beroerte 
•   Bij ziekte en (dreigend) arbeidsverzuim
•   Ter verbetering van de algehele fitheid

Benieuwd naar de kosten en vergoedingsmogelijkheden ?

LEES VERDER

Kosten

De kosten verschillen per trainingsprogramma; elk programma wordt afgestemd op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de deelnemer. 
Voor elke training geldt echter altijd een eigen bijdrage van € 300. Hiervoor bieden wij "service aan huis", gebruik van een DUNLOP hometrainer, installatie van een COGMED licentie, een persoonlijk registratie & evaluatie boekje én de mogelijkheid om de training met 7-10 dagen te verlengen in de Zwitserse bergen.

Vergoeding

De kosten kunnen, met een verwijzing van uw huis- of bedrijfsarts, gedeeltelijk vergoed worden vanuit de Zorgverzekering. 
Het is ook mogelijk dat u via een andere verzekering, bijv. in het kader van letselschade- of  arbeidsongeschiktheid, of via uw werkgever (een deel van) de kosten van onze trainingsprogramma's vergoed krijgt.
Copyright 2018
NEURO-PSY | Provincialeweg 44 | 5503 HG VELDHOVEN